Już od 23 do 31 sierpnia odbędzie się premierowa edycja Fine Dining Week, czyli Festiwalu najwyższej kultury restauracyjnej.
To pierwsza okazja na wielozmysłowe doświadczenie najwybitniejszych Restauracji w Warszawie i Krakowie, w festiwalowej cenie 119 złotych, która obejmuje 5 popisowych dań wybitnych Szefów Kuchni oraz kieliszek wina.
Podczas Festiwalu Goście będą mogli przekonać się, że najwyższej próby sztuka restauracyjna to znacznie więcej niż kulinarne rzemiosło. Fine dining to bowiem przede wszystkim jakość gourmet, ekskluzywność, lokalność, świeżość, kulinarna sztuka kompozycji smaków oraz mistrzostwo w kreowaniu wielozmysłowego doświadczenia dla najbardziej wymagających Gości.
Festiwal Fine Dining Week jest wyjątkową okazją na poznanie w gronie najbliższych świata bezkompromisowej jakości, eksperckiej tradycji i nowoczesnej odwagi w kreowaniu trendów. Restauracje uczestniczące w Festiwalu nagradzane są m.in. rekomendacjami Michelin (Sztućcami oraz prestiżowymi wyróżnieniami Bib Gourmand) oraz są umieszczane na wysokich miejscach przewodnika Gault & Milleau.
Fine dining to kultura restauracyjna najwyższej próby, której każdy powinien chociaż raz doświadczyć. Otwarcie festiwalowych Rezerwacji już 2. sierpnia. na stronie www.restaurantweek.pl – najbardziej atrakcyjne Stoliki znikają z reguły w ciągu pierwszych 24 godzin.
Lista potwierdzonych do tej pory Restauracji obejmuje między innymi: Marconi, Le Victoria Brasserie Moderne, Brasserie Warszawska, Butchery & Wine, Opasły Tom, N31.
Rezerwacje na Festiwal na stronie www.restaurantweek.pl
Otwarcie Rezerwacji: 2.08.2016
Dresscode: Smart casual+
Czas: 23 – 31 sierpnia 2016
Pięciodaniowe doświadczenie restauracyjne + kieliszek wina w festiwalowej cenie 119 zł.
[quote]Do zobaczenia przy stole![/quote]